Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io Team, All right reserved.
Back
UX design og frontend

Findbank

 • Client

  Findbank

 • :

  2017-18

Scroll

Udfordring og løsning

Findbank.dk blev stiftet i 2016, og hjælper privatpersoner med at finde den billigste og bedste bank. For at vinde større indpas på bankservices-markedet havde findbank brug for at etablere en række nye tiltag og landingpages samt optimere eksisterende webløsninger.

Min rolle

Som UX’er var min rolle at løfte hele findbanks brugeroplevelse.

Jeg lavede det grafiske arbejde og en stor del af frontend-udviklingen til nye landingpages. Ligeledes koordinerede jeg udviklingsprocessen af flere landingpages og weboptimeringer. Som UX-specialist optimerede jeg grafiske detaljer og flows for at gøre findbank.dk til en mere intuitiv og bedre konverterende service. Derudover varetog jeg forskellige grafiske opgaver, og havde også fokus på at løsningerne skulle have en høj SEO-værdi.

Mine opgaver

 • UX optimeringer
 • Landingpages
 • Frontend-udvikling
 • Projektkoordinering
 • Ad hoc grafisk design
findbank ux design

Nicolai besidder et skarpt øje for design og UX, hvor brugeroplevelse og det konceptuelle altid er i 100% fokus.

- Kasper Kjems, CEO hos Findbank

Designproces

Hos findbank.dk har jeg arbejdet struktureret med design thinking princippet for at designe løsninger, der bedst muligt tilfredsstiller brugernes behov og samtidig giver en intuitiv brugeroplevelse.

 

Forstå brugerne

For at skabe en brugeroplevelse, der rammer plet anvendes så mange brugerindsigter som muligt. Enten fra brugerfeedback, statistik fra findbank.dk eller kollegaers oplevelser med lignende services.

 

Idé & koncept

Gennem pen & paper tegninger udforskes forskellige layouts og koncepter.

 

Prototyping & implementering

De koncepter, der løser brugernes behov bedst designes til en prototype, der implementers i samarbejde med webudvikleren.

 

Optimer

De koncepter, der løser brugernes behov bedst designes til en prototype, der implementers i samarbejde med webudvikleren.

findbank adresse flowchart
findbank mac adresse
findbank mac andelsbolig
findbank mac sydbank
findbank iphone banners x 2