Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io Team, All right reserved.

Nicolai Mortensen

Digital designer & brand strateg

Målrettede designløsninger, der styrker jeres brand og forretning.

Services

Det kan jeg hjælpe jer med

UI/UX design

UI/UX design

Med udgangspunkt i jeres brugeres behov skaber jeg forførende & intuitive websites med fokus høj på konvertering og en god brugeroplevelse.

Branding

Branding

Jeg tror på at et stærkt brand er essentielt i en verden, hvor forbrugerne har mange valgmuligheder. Det starter altid med at forstå jeres dine kunders behov.

Medieplanlægning

Medieplanlægning

Skab en god tovejs-relation til jeres kunder i de medier, hvor de er til stede. Gennem sociale medier, webløsninger, print, i byrummet etc.

Visuelt design

Visuelt design

Kom ud over rampen med et design med wow-effekt. Jeg designer grafiske løsninger til alle platforme. Digitalt og i det fysiske rum.

Cases

Se mit arbejde

Kunder

Et par ord

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Nicolai. Nicolai besidder et skarpt øje for design og UX, hvor brugeroplevelse og det konceptuelle altid er i 100% fokus. Nicolai evner at sætte sig i brugerens sted, og skaber både optimeringer af eksisterende designs og koncepter, samt udvikler dem fra bunden. Bedste anbefalinger herfra!

Kasper Kjems

CEO hos Findbank

Nicolais teamspirit og positive udstråling gør at man har lyst til at arbejde sammen med ham. Han er god til præcist at kommunikere hvilke funktionaliteter der skal implementeres. Nicolai har effektiviseret vores samarbejde ved at inkorporere Slack og Adobe XD. Jeg giver Nicolai de bedste anbefalinger.

Jeff Brucz

Webudvikler hos Findbank

Nicolai har vist god forståelse for innovation og designprocesser, og har leveret gode resultater. Med hans kompetencer har han hjulpet med at optimere IBIZ-Centers forretningsstrategi og branding. Nicolai er ambitiøs, har en god energi og er nem at arbejde med. Han er en professionel og social ressource, og jeg anbefaler varmt Nicolai.

Sanne Schibsbye

Senior projektleder hos IBIZ-Center

Nicolai hjalp os i vores virksomhed, under etablering af vores nye shop. Igennem hele forløbet, brugte Nicolai sin gode indsigt fra studiet samt kreativitet, til i sidste ende, at fremvise et rigtig solidt projekt. Nicolai har god forståelse for, hvordan vi ønsker at drive vores virksomhed og forholder sig samtidig kritisk, for at opnå endnu bedre resultater.

Nicolai Ladefoged

Partner hos Ren Cykel

Som person er Nicolai meget open-minded og nysgerrig efter at lære nyt. Nicolai er i stand til at generere kreativt og innovativt arbejde på egen hånd, såvel som teamplayer. Vha. Veldokumenterede analyser er han i stand til levere innovative og kompetitive løsninger på teoretiske og praktiske måder. Jeg giver Nicolai mine største anbefalinger.

Cecilie Skovsbøl Andersen

Lektor på KEA

Du er i godt selskab

Om

Hvem er Nicolai?

nicolai mortensen designer

Målrettet design

Jeg er designer for at gøre en forskel. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i jeres forretningsmæssige udfordringer og drømme samt målgruppes situation og behov, for at sikre mig at designet rammer plet. Jeg kalder det målrettet design.

Brugercentrisk fokus

For at skabe design, der har størst mulig impact på jeres forretning designer jeg løsninger med fokus på jeres brugeres adfærd. Typisk benytter jeg mig at et mix af brugerundersøgelser, personaer, job stories og brugertests.

Designproces

Brugerforståelse – idé – prototyping – test – implementering – validering

Min kreative proces tager udgangspunkt i Design Thinking tankegangen. Typisk består processen af tætte møder med mine kunder, en empatisk brugerforståelse, iterativ idégenerering, prototyper/wireframes, implementering og grundig test.

Toptunet software

Jeg holder mig løbende up-to-date med den nyeste software indenfor særligt Adobe CC pakken (kan anbefale Danskys YouTube-kanal). Jeg er stor tilhænger af interaktiv prototyping med Adobe XD, men har også erfaring med bl.a. Invision, UXPin og Principle.

Baggrund

Jeg er uddannet Multimediedesigner og Brand Designer på KEA med specialisering i UX Design fra Amsterdam. Jeg har erfaring med at designe indenfor musikindustrien, mode, politiske partier, online services m.m. – til desktop, tablet, smartphones og print.

nicolai mortensen designer

Kontakt

Get in touch